Betaalmethoden

Op onze website Ongediertespecialisten.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Indien u kiest voor het afhalen van de producten in Doetinchem, dan kunt u ook pinnen of contant betalen.

iDEAL
iDEAL werkt samen met de 10 grootste banken in Nederland. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, kunt u uw eigen bank selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt plaats op de vertrouwde website van uw eigen bank. De koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

iDEAL is de meest gekozen betaalmethode in Nederland en bieden wij gratis aan.


Betaling vooraf via uw eigen bankrekening
U mag het bedrag ook overmaken via uw eigen bankrekening. Graag even uw ordernummer vermelden bij de betaling. U moet er rekening mee houden dat wij niet altijd het bedrag direct zien op onze rekening, dit kan een kleine vertraging opleveren.

Rekeninghouder:      Smit Ongediertespecialisten
IBAN:     NL77.RABO.0157.2522.56
BIC:  RABONL2U

 
           
Paypal
Wereldwijd is Paypal een van de grootste online oplossingen, met ruim 45 miljoen gebruikers. Indien u een gratis Paypal-account heeft, kunt u eenvoudig online afrekenen door uw mailadres en wachtwoord in te vullen. Paypal werkt snel en bieden wij gratis aan.


Creditcard (Visa, Mastercard en Maestro)
Gemakkelijk betalen met uw creditcard. Wij rekenen 2% kosten voor deze betaaloptie.


Bancontact / Mister Cash
De meest gekozen en veilige betaaloptie voor Belgische kaarthouders. U kunt snel en gemakkelijk afrekenen in de betaalomgeving van uw eigen bank. Bij bieden deze optie gratis aan.


Belfius
Als een van de grootste banken van België heeft Belfius een eigen betaaloplossing ontwikkeld. Betaling is veilig via een eigen bankomgeving, en is realtime zichtbaar. Wij bieden deze optie gratis aan.


Sofort Banking
Sofort Banking is de populairste betaalmethode van Duitsland. Klanten betalen via de eigen veilige bankomgeving, transacties worden direct verwerkt. Wij bieden deze optie gratis aan.


KBC / CBC betaalknop
De grote Belgische banken KBC en CBC hebben een eigen betaalmethode ontwikkeld. Belgische klanten kunnen veilig via de eigen bankomgeving realtime betalingen verrichten. Deze betaalmethode bieden we gratis aan.